Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

WHITE TIME HEALING


White Time Healing, voluit Universal White Time Healing en afgekort UWTH, is een vrij unieke manier van energie healing, die vrijgegeven is voor de mensheid in de huidige tijd waarin wij nu leven. Het heeft als doel ons bij te staan in deze wervelende tijd van transformatie. White Time Healing is een zeer liefdevolle, veelzijdige, krachtige, effectieve en precieze manier van healing met een zeer hoge trillingsfrequentie en mooie technieken. 

Deze healing methode is in 2001 voor het eerst in ons land geïntroduceerd, maar al sinds 1993 wordt deze energie doorgegeven via Channie Cha Centara West, ze is ambassadeur voor de Universal White Time Healing en woont in Zweden. Ze heeft 4 jaar lang in samenwerking met een groep geïnteresseerde wetenschappers, die ook Nobelprijzen uitreiken, onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van White Time Healing en zij hebben zeer positieve resultaten behaald over de effectiviteit van deze vorm van healing.

Deze energie bestaat uit lichtenergie dat alle kosmische kleuren in zich heeft in de meest pure vorm en stroomt in alle richtingen van tijd. De liefdevolle universele Kracht is in het hele universum aanwezig en komt van een specifieke bron, "de White Time Bron". Deze bron bevat alles wat gecreëerd is en alles wat dit ook weer kan doen laten verdwijnen, ook alle kleuren, alle frequenties, materie en antimaterie. 

Tijdens een White Time Healing behandeling gebeurt het volgende, o.a.:

  • Chakra en aura dieptereiniging en balanceren.
  • Trauma-energie verwijderen, door de negatieve lading te verwijderen.
  • Linker- en rechterhelft lichaam in balans brengen.
  • Meridianen opschonen, hierdoor ontstaat er een betere energiedoorstroming.
  • Balanceren van de algehele energie, waardoor vermoeidheidsklachten snel afnemen.

In het Universum wordt deze energie op vele terreinen toegepast en ook voor de planeten, onze hemellichamen is deze Kracht van essentieel belang. Iedere planeet is op een bepaalde manier afhankelijk van en verbonden met twee sterke universele krachten. De Bron van Universal White Time en de Oorspronkelijke Kracht van de Centrale Zon. Elke planeet die de Universal White Time energie in zijn kern heeft, kan verschillende dimensies, bewustzijnsniveaus creëren. 

De filosofie achter de Universal White Time Healing zegt dat het lichaam als een muziekinstrument is dat in staat moet zijn de zuiverste tonen en vibratie te maken en de juiste kleuren. Als het lichaam uit balans is of ziek is, maakt het valse tonen. Deze vorm van healing werkt zo diep op cellulair niveau dat het een lichaam weer opnieuw kan stemmen en aanzetten tot de juiste tonen die afgestemd zijn op een gezond leven en lichaam. Dit is ook iets wat healers zelf ervaren als ze met UWTH gaan werken en hun leven lichter en harmonieuzer wordt. 

Deze genezingsvorm is compleet anders dan andere vormen van genezen, door de mogelijkheid de diepst liggende problemen te bereiken zonder een limiet van tijd. UWTH betekent dat er gewerkt wordt met alle vormen van tijd, verleden, heden en toekomst, dat het nu vormt, waar de healing gerealiseerd wordt.