Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

HEALING  


Voor healing kun je ook bij mij terecht. Ik werk met White Time Healing, Engelen healing en Reiki volgens het Usui systeem. Ik ben voor alle healingvormen gecertificeerd. 

Als je een hands-on healing wenst, dit kan om verschillende redenen zijn, lig je op een comfortabele behandeltafel. Terwijl je ligt, leg ik mijn handen op of iets boven je lichaam, de healingenergie stroomt via mijn handen, dit kan soms warmtesensaties geven, dat is een teken dat de energie naar plekken op je lichaam stroomt waar dat nodig blijkt te zijn, met name in de schouders is dit vaak merkbaar. Soms kan je ook een koelere stroom voelen, dat is vaak een teken dat er oude energie wordt losgelaten.

Deze energie stroomt via mijn handen naar een plek in jouw lichaam en reikt uit naar de diepste vibratie op het fysieke vlak, het atomaire vlak en werkt ook door op de meest subtiele gedachten, emoties en dromen. Het brengt de energie weer in balans op fysiek, mentaal, emotioneel en etherisch niveau.

Een healingsessie duurt ongeveer 1,5 uur. Dit lijkt misschien lang, maar omdat mensen vaak toch heel ontspannen raken en wat slaperig worden, wordt het anders ervaren. De healingsessie is in een vrij lichte ruimte met rustige muziek op de achtergrond. Tijdens de sessie kan je soms iets afkoelen, er zijn altijd dekens in de buurt of zachte kussentjes. 

Mensen kunnen om verschillende redenen een healing aanvragen, het hangt wel van de ernst van de klachten hoeveel healingsessies er nodig zijn, voordat er verbetering optreedt. Doorgaans zijn er na drie sessies al verschillen merkbaar en krijgt men meer energie. Een healing bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waardoor er meer energie vrijkomt en je je na een paar sessies steeds beter en krachtiger gaat voelen, de klachten verminderen en vaak ook wegblijven. De helende energie werkt na de sessie nog ongeveer 3 weken door, omdat het diep op alle niveaus door werkt, is de kracht ervan natuurlijk nooit al na enkele dagen verdwenen, maar heeft het enkele weken nodig om zijn werk goed te kunnen doen. 

De meest voorkomende redenen waarvoor mensen healing aanvragen, zijn o.a.:

  • Hoofdpijn/Migraine
  • Pijnklachten
  • Schouder- en nekklachten
  • Menstruatieklachten
  • Slaapproblemen
  • Concentratiestoornissen
  • Vermoeidheid
  • Burnout klachten

Een healingsessie kan ook op afstand worden gegeven. Ik spreek dan een tijd en datum met je af waarop de sessie zal plaatsvinden. Verschil tussen een contacthealing en een afstandshealing  is er nauwelijks, alleen in tijd, de energiestroom is er niet anders door. Een afstandshealing duurt alleen iets korter. Na een healing op afstand stuur ik altijd een kort verslag door aan je door. 

Een healingsessie is natuurlijk geen vervanging van een gezonde eet- en leefgewoonte. Mijn ervaring is wel dat een healing een behandeling bij een arts, psycholoog of specialist kan ondersteunen.