Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

BESCHERMENGELEN


Beschermengelen zijn engelen die het dichtst bij ons staan, ze zijn altijd in onze nabijheid en begeleiden ons gedurende ons hele leven op aarde. Ze begeleiden en helpen ons om situaties liefdevol op te lossen. Ieder mens heeft wel enkele beschermengelen die al incarnaties lang aan onze zijde staan om ons te helpen, al sinds onze allereerste incarnatie. Ze zijn onze onzichtbare begeleiders en zullen ons behoeden voor levensbedreigende situaties. Ze zijn als reddende engelen in ons leven als we fysiek in gevaar zijn en als er onheil dreigt of als we afdwalen van ons pad, ze zullen ons dan weer signalen of aanwijzingen geven om een andere richting op te gaan. Eén van de andere taken van onze beschermengelen is om zoveel mogelijk puur liefdeslicht naar ons te kanaliseren, zodat we al onze keuzes met de beste intenties kunnen maken en in vrede en harmonie zelf ons leven kunnen leiden en gelukkig kunnen zijn, waarmee we een inspiratie voor anderen kunnen zijn en meer liefde en licht in de wereld van dualiteit kunnen brengen.

Beschermengelen zijn net als alle andere engelen en bestaan uit puur licht, hun aanwezigheid is heel moeilijk te ervaren omdat ze altijd in onze nabijheid zijn en hun energie aanvoelt als een soort verlengstuk van onszelf. Ze staan in verbinding met alle andere engelen en aartsengelen, ook de engelen met een nog hogere energiefrequentie en het dichtste bij God staan. Het eerste bewuste contact met de andere engelen loopt vaak via onze beschermengelen, die dan fungeren als een soort tussenpersonen en dit is vaak wanneer we bv. ziek zijn of erg verdrietig zijn. 

Juist op de rustige momenten, als we alleen zijn of wanneer we ons wat alleen voelen, kunnen we de aanwezigheid voelen van onze beschermengelen. We krijgen dan spontaan een aangenaam en prettig gevoel, waardoor we het leven weer op een positieve manier bekijken. Onze gemoedstoestand verbetert, we krijgen weer nieuwe ideeën en inzichten die ons een prettig gevoel geven. We zien dan meer de oplossingen voor bepaalde problemen in ons leven en komen weer in actie. We krijgen meer een positieve kijk op het leven. Het zijn bepaalde ingevingen die wij dan ontvangen, die ons zelf de vrije keuze laten om zaken op onze eigen manier in te vullen en op te lossen. Ook in onze dromen kunnen beschermengelen ons boodschappen doorgeven, omdat we tijdens onze slaap geen gedachten hebben en onze ratio is uitgeschakeld. Zeker als we overdag druk zijn en veel in ons hoofd zitten, zullen de berichten in onze dromen verschijnen als we al een tijdje rondlopen met een bepaald probleem, waar we niet direct een oplossing voor hebben. Op het moment dat we dan wakker worden, voelen we ons opgewekt en meer uitgerust en hebben weer nieuwe ideeën. Op deze manier deed onze nachtrust dan wonderen. 

Zo kunnen er spontane wonderbaarlijke ontmoetingen zijn met mensen die je niet kent, maar iets tegen je zeggen waar je wat aan hebt, dat later pas tot je doordringt, terwijl ze dan allang uit je gezichtsveld zijn verdwenen. Of je vangt iets op uit een gesprek op de achtergrond wat te maken heeft met hetgeen je erg bezighoudt. Je hoort een bericht op de radio of leest een goed artikel uit een stapel tijdschriften dat je net had gepakt als je ergens een afspraak hebt en moet wachten. Dit zijn allemaal voorbeelden van boodschappen die aan je worden doorgegeven via de engelen. We kunnen ook zelf een engel voor een ander zijn op bepaalde momenten, door iemands dag op te vrolijken, we zeggen dan iets zonder er al te veel bij na te denken. We zijn dan spontaan zonder er al te bewust van te zijn wat we zeggen of doen, op dat moment zijn we dan volledig in de stroom van liefde, het pad waarop de meeste wonderen gebeuren. Juist op die momenten is er welkome ondersteuning en hulp, wanneer we het niet verwachten.