Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

SILENT POWER MET AARTSENGEL RAPHAËL


In de drukte van alledag kunnen we onszelf verliezen in de dagelijkse beslommeringen met weinig of geen rustmomenten. Hierdoor lopen we onszelf vaak voorbij en vergeten we de stilte op te zoeken, waardoor we weer tot rust komen. Haast en stress zijn zo gewoon geworden in een tijd waar het woord 'moeten' centraal staat. Dagelijks worden we geconfronteerd met minder leuke berichten, waardoor negatieve gevoelens ontstaan die ons uit balans kunnen brengen. We verliezen focus, doordat we ons minder goed kunnen concentreren. Hierdoor hopen spanningen zich op of komen we in een maalstroom van onze gedachten terecht. Door al die drukte in en om je heen raakt je lichaam vaak ook nog van slag. Al dat rennen en haasten zorgt er ook nog eens voor dat je eigenlijk constant onder druk staat. Gezonde spanning af en toe is goed, want dat zorgt er juist voor dat je goed blijft functioneren en presteren. Alleen als spanning en stress je leven gaan beheersen, waardoor je jezelf steeds voorbij loopt en er lichamelijke klachten ontstaan, dan wordt het tijd om om meer rust en ruimte voor jezelf te creëren.

Een healing in Silent Power met aartsengel Raphaël is uitermate geschikt voor mensen die uit balans zijn geraakt, als gevolg van stress en zich hierdoor van binnen onrustig voelen. Deze  healing zorgt ervoor dat je weer de rust in jezelf gaat ervaren en meer in contact met jezelf komt te staan, ook omdat je bepaalde verdrongen emoties beter bij jezelf gaat herkennen, wat eerst niet lukte. Omdat we vaak door onze dagelijkse drukke agenda worden geleefd, gaan we aan ons eigen gevoel voorbij en nemen we rationele beslissingen die eigenlijk nog meer drukte opleveren. 

Met de Silent Power wordt er naast aartsengel Raphaël, ook met beschermengelen, gidsen en lichtwezens gewerkt die elk een bijdrage leveren en de healing zoveel mogelijk zullen ondersteunen. Tijdens deze healing wordt er gewerkt met een symbool van Rust. De healing, samen met het symbool zorgen ervoor dat het hele energiesysteem in balans wordt gebracht. De aura wordt als eerste helemaal schoongemaakt, waardoor storende energie en blokkades worden weggehaald. Daarna wordt de energie in de aura opnieuw hersteld en zal je het symbool van Rust ontvangen in het hartchakra. De meeste mensen ervaren dit als een zachte en hele liefdevolle energie, die langzaam door het lichaam stroomt, waardoor ze veel kalmer worden. Soms verdwijnen ook hoofdpijnklachten, als deze door stress of opgekropte gevoelens zijn ontstaan. 

Doordat er weer rust en ruimte wordt ervaren, wordt er ook veel meer helderheid verkregen in de oorzaak van alle onrust en disbalans, waardoor meer vertrouwen en inzicht  ontstaat om het eigen leven anders in te gaan richten, waarin er een betere balans zal zijn tussen werk- en ontspanning. 

Het symbool van Rust zorgt er bovendien ook voor dat de verbinding met je innerlijke kind herstelt, dat ook naar rust verlangt, waardoor het zich meer en meer kan laten zien en een eigen plek kan krijgen, zodat je weer een sprankelend mens wordt.

Je kan kiezen uit een contact healing in de praktijk of een healing op afstand. Een healing op afstand heeft vaak als voordeel dat je de deur niet uit hoeft en je in je eigen vertrouwde omgeving bent, waardoor het vaak makkelijker is om je helemaal over te geven aan de energie, waardoor emoties vaak makkelijker worden losgelaten. De energiestroom en kracht zijn voor beide mogelijkheden hetzelfde, waardoor het niet uitmaakt waar je voor kiest en dezelfde resultaten worden bereikt.


Een healing met Silent Power van aartsengel Raphaël bedraagt 33 euro en duurt ongeveer 40 minuten