Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

ENGELEN HEALING

 

Engelen zijn er altijd voor ons waar we ook mogen zijn. Het enige wat we hoeven te doen is om hun hulp vragen. Ze respecteren namelijk onze vrije wil. Zo werkt het ook met Engelen healing, 

Tijdens een Engelen healing zullen de  Aartsengelen direct hun helende liefdevolle energie inzetten om je te helpen helen. Engelen zijn liefdevolle wezens, ze kunnen alleen maar aan jouw hoogste goed en healing werken. Ze staan te popelen om je te ondersteunen en te helpen op elk gebied en tijdens iedere fase in het leven. Een healing door de Engelen zal direct plaatsvinden als je hier om vraagt.

Een Aartsengel heeft het vermogen om je te healen, te leiden en te beschermen. Er zijn verschillende Aartsengelen en elke Aartsengel heeft zijn eigen bijzondere en speciale eigenschappen. Tijdens de healingsessie werk ik met verschillende Aartsengelen die zullen helpen met het verwijderen van blokkades. Er kunnen blokkades zijn op fysiek, emotioneel, mentaal, soms ook nog op karmisch vlak. 

Dit kan o.a. de volgende klachten veroorzaken:

Vermoeidheid, slaapproblemen, fobieën, lichamelijke pijn, steeds terugkerende patronen in je leven, dit zijn herhalingslussen.

Voordat de healing plaatsvindt zal ik een kort gesprek met je aangaan om helderheid te krijgen over het doel van de healing sessie. Hierna zal ik alvorens de sessie te starten eerst een Engelenlink creëeren om veilig met je de sessie te doorlopen. Ik zal steeds aangeven wat ik doe tijdens de healing. Mijn handen rusten doorgaans op je schouders en af en toe op je kruin. Bij andere technieken zal ik met mijn handen langs je lichaam gaan. Het beste is om zo ontspannen mogelijk te zitten met beide voeten op de grond en de ogen te sluiten.

Aan het einde van de healing krijg je nog een mooie helende energie mee die je zal ondersteunen de komende periode.

Na afloop zal ik in het kort de sessie met je evalueren. Ik zal je ook vragen de komende periode wat meer water te drinken. Dit is nodig om alles wat tijdens de sessie losgemaakt wordt aan afvalstoffen dit weer langs een natuurlijk weg door het lichaam te laten afvloeien.