Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

WELKOM OP MIJN WEBSITE!


Ik ben Britt, deze naam is afgeleid van mijn voornaam Brigitta en is afkomstig van de Keltisch-Ierse naam Brigid, dat staat voor schitterend stralende. Er was ooit een Keltische godin met de naam Brighid en volgens de legende was zij was de dochter van de zonnegod en de godin van licht en poëzie. Ik hoop met mijn praktijk een stralend lichtje te mogen doorgeven aan deze wereld en aan een ieder die daar behoefte aan heeft.

Op deze site bied ik je mijn talenten aan, mijn gaven en levenservaring, dit doe ik door middel van Reading, Healing en het begeleiden van mensen.

Al sinds mijn kindertijd heb ik contact met het zielen- en engelenrijk, samen met mijn gidsen geven zij mij boodschappen door die voor jou momenteel van belang kunnen zijn en die je verder helpen in je leven. 

Voordat ik mij meer ben gaan richten op het begeleiden van mensen, heb ik circa 20 jaar in de gezondheidszorg gewerkt, zowel in de reguliere gezondheidszorg, als in de GGZ (hier werk ik nog parttime). Ik heb enorm veel ervaring kunnen opdoen, vooral in het werk met mensen en heb ik veel kunnen leren over het menselijk lichaam, ik ben hier heel blij mee, deze kennis is zeker niet voor niets geweest en helpt mij nu juist in het mooie werk wat ik mag doen. 

We leven in een jachtige tijd, waarin alles steeds sneller lijkt te gaan en alles in het teken staat van internet, nieuwe technologieën en ontwikkelingen, is het vaak moeilijk om in de wirwar van informatie dicht bij jezelf te blijven en nodige rust te vinden. Daarnaast is het door de grote druk die momenteel vanuit de maatschappij op mensen wordt gelegd, soms lastig om goed voor jezelf te blijven zorgen en met plezier te blijven functioneren. Veel symptomen van stress, zoals vermoeidheid, slechte nachtrust, verminderd immuunsysteem, maar ook paniek- en angststoornissen, concentratieproblemen komen heel vaak voor bij mensen die de aanhoudende druk niet of nauwelijks nog aankunnen. Ook onze leefomgeving met sterk vervuilde lucht, vooral in de grote steden, de toename van chemicaliën in ons voedsel, verhoogde straling, denk aan elektromagnetische smog krijgen steeds meer vat op onze gezondheid.  

In mijn healing- en readingpraktijk, komen mensen weer tot rust en mogen ze weer de stilte ervaren, even weg uit de drukte van alledag. Naast de technieken die ik aanbied zijn dit al momenten van healing, als je weer thuis mag komen bij jezelf. 

Sinds een aantal jaar begeleid ik mensen die geïnteresseerd zijn en de stap willen zetten naar heelwording en zelfontplooiing. Sinds jaar en dag weten mensen mij te bereiken, via hun vrienden, familie of kennissen en zijn ze welkom in mijn praktijk.

Ik geef reading met tarotkaarten, engelenkaarten en lenormand kaarten, dit kan ook op afstand via email of zoom, indien je wat verder weg woont. Ik geef verschillende soorten healing en ik werk intuïtief met symbolen die uitermate helend werken op alle niveaus en energielagen. Hierdoor kunnen blokkades en belemmerende gedachtes worden doorbroken, oude vastzittende emoties worden losgelaten, omdat de levensenergie weer beter op gang komt en kan gaan stromen. Dit is de Ki-stroom, waardoor meer vitaliteit en levenskracht wordt ervaren. Je voelt je energieker, je kan makkelijker ontspannen, kortom je wordt een blijer mens!

Ik geef reading en healing aan volwassenen, kinderen en dieren en je kunt ook nog steeds terecht voor het energetisch reinigen van uw woon- of zakelijke omgeving als deze niet meer zo prettig aanvoelt.

Tijdens alle behandelingen maak ik gebruik van meerdere technieken, die ik inzet om een behandeling zo volledig mogelijk af te stemmen op het energieniveau van het lichaam op dat moment. Deze behandelingen zijn gericht op een holistische levensvisie, waarbij wordt uitgegaan dat alles met elkaar verbonden is en in de essentie heel en compleet is. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie en deze energie verbindt alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Als energetisch behandelaar kijk ik naar alle niveaus en probeer ik deze door middel van healing weer in balans te brengen door naar de oorzaak te kijken en niet alleen naar de klacht. 

De eerste behandeling begint met een intakegesprek, waarbij je hulpvraag besproken wordt. Het doel hiervan in om je vraag te verhelderen en te kijken of er een goede klik is om samen verder aan de slag te gaan en op basis hiervan een behandelplan in kaart te brengen.

Hier volgen enkele technieken, waarvan ik oa gebruik maak tijdens een behandeling:

  • Energetisch werken met Reiki, White Time of engelenhealing, waarbij het zelfherstellend vermogen geactiveerd wordt (chakra- en aurahealing en inzichtkaarten)
  • Werken met geluid, zoals klankschalen en koshi chimes (deze gongs zijn geïnspireerd op de vier elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht)
  • Edelstenen, waaronder edelsteengrids
  • Loslaattechnieken
  • MIR-methode van Mireille Mettes
  • Remedies, ik werk oa met Innergy Waters Transformatieset van Nienke Binkhorst
  • Innerlijk kindwerk
  • Systemisch werken met behulp van een opstelling om helder te krijgen waar belemmeringen zitten die groei en ontwikkeling in de weg staan

Ik vind het ook belangrijk om mezelf steeds te blijven ontwikkelen en omdat niets hetzelfde blijft, zal ik mijn kennis steeds blijven aanvullen met nieuwe technieken, door middel van scholing of dat wat mij door mijn helpers vanuit de kosmos wordt doorgegeven. 

Voel je vrij om een kijkje te nemen op mijn website, misschien staan er onderwerpen bij die je erg aanspreken.


Awaken to Awareness

In Stillness, inner peace awakens

In Silence, inner bliss becomes

ZEN THINKING