Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

HEILIGE KENNIS

 

De Board of Knowledge betekent letterlijk Wand der Kennis en is afkomstig van een universele tempel met 5 wanden met op iedere wand 36 heilige tekens. De tempel ontstond 17 miljoen jaar geleden in één nacht op de planeet Oktra en de kennis wordt sinds die tijd gebruikt in het universum en sinds 2009 wordt deze kennis op aarde gedeeld en onderwezen. Het was tijd voor een boost aan de spirituele ontwikkeling van de bewoners van onze planeet aarde. Meer bewustzijn, harmonie en licht is nodig om de volgende stappen te gaan maken in onze evolutie. In de spirituele evolutie van de aarde worden wij geopend om steeds meer vanuit ons ware zelf en in het bewustzijn van liefde en eenheid te leven. De Board of Knowledge geeft ons een prachtige gelegenheid om ons verder te openen, te ontwikkelen en verder te groeien. Het biedt ondersteuning tijdens ons proces van zelfontwikkeling en ontplooiing.

Er bestaan 5 Boards met elk 36 tekens. De tekens kunnen op verschillende manieren met elkaar gecombineerd worden. Elk teken afzonderlijk heeft een unieke spirituele betekenis en heeft effect op het fysieke lichaam, de cellen, moleculen, het DNA, het chakrasysteem en de aura. Andere tekens hebben meer invloed op het emotionele en psychologisch vlak en kunnen een transformatie teweeg brengen, omdat het grote blokkades kan verwijderen. 

Alle tekens werken op het emotionele lichaam en de ziel, waardoor trauma-energie uit het huidige leven en uit vorige levens wordt gereinigd. De Board of Knowledge is geen healingvorm, maar heeft vaak hetzelfde effect, omdat de persoon zich blijer en lichter voelt na een behandeling.

Er zijn meerdere manieren om de Board toe te passen, het kan zware trauma-energie verwijderen, het kan bescherming bieden en je ontdoen van energetische vervuiling. De Board is een intelligente energie, waardoor iemand nooit een verkeerd teken zal ontvangen. Het zal altijd helpen en openen op spiritueel gebied en mensen leiden op hun pad, ongeacht hun geloof of niveau van spirituele ontwikkeling.

Wanneer de Board aan iemand wordt gegeven, zoekt het individueel naar ieders ultieme mogelijkheid voor een succesvolle en harmonieuze toekomst.