Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

FULL SPECTRUM HEALINGMet Full Spectrum Healing kunnen allerlei blokkades snel en effectief worden verholpen. Blokkades zorgen ervoor dat de energie niet goed kan stromen in je energieveld of op het fysieke vlak, wat veel energie kost en wat meer soortgelijke energie waardoor de blokkades zijn ontstaan, kan aantrekken in je energieveld. 

Full Spectrum healing bestaat uit een zeer hoge lichtfrequentie en werkt samen met de energie van de engelen, hoog ontwikkelde lichtwezens en opgestegen meesters, waaronder St. Germain. Hun energie zal je energieveld en ook je chakra's diep reinigen, balanceren, trauma-energie helen en zelfs op celniveau herstellend werken en regenereren.. Deze healing is zeer doeltreffend en wordt toegepast om problemen en blokkades die in het verleden zijn ontstaan te neutraliseren. Vaak kunnen dan bepaalde emotionele patronen die zijn ontstaan doorbroken en opgelost worden.

Full Spectrum healing brengt de dichte energie in bestaande blokkades weer in beweging, waardoor deze energie los wordt gemaakt en als het ware door alle energielagen tegelijk naar boven komt. Bepaalde energetische blokkades, kunnen uiteindelijk op het fysieke vlak doordringen en lichamelijke klachten veroorzaken. Doordat de blokkades door de healing energie weer in beweging worden gebracht, zal dit de energie die vastzit of verdicht is weer in beweging brengen, waardoor ook bv. de emotie naar boven komt en wordt opgelost. Hierdoor kunnen onderdrukte klachten en emotionele pijnen weer even naar boven komen om zo snel mogelijk geheeld te worden door de healing. 

Full Spectrum healing geef ik vaak samen met Reiki of White Time healing, omdat dit de beste resultaten oplevert en het effect van de healing versterkt.

Deze healing wordt eveneens via de handen doorgegeven, omdat de handen, waar de palmchakra's zich bevinden, de beste plaats zijn om de healing energie over het hele lichaam te verdelen en door te geven. De energie wordt stapsgewijs doorgegeven, waardoor je meer energie op kan nemen en de behandeling nog krachtiger en effectiever zal zijn.