Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

READING


AURAREADING

Bij een aurareading zit ik tegenover je en lees ik als het ware jouw energieveld (je aura en/of chakra's). Vaak is het wel zo dat er voor binnenkomst al veel informatie is doorgekomen, en begin ik meteen al met het gesprek tijdens het zetten van een heerlijk kopje thee. De informatie die ik doorkrijg, kan gaan over jou als persoon en welke richting je op wilt of juist niet. Over je relatie, je werk, je studie, een verhuizing of verandering van baan, maar ook lichamelijke klachten komen vaak snel naar voren. Het kan dus van alles zijn. Als je mij van te voren aan geeft over welk aspect in je leven je meer zou willen weten, dan richt ik mijn aandacht meer op het onderwerp wat jij hebt aangegeven, maar dat hoeft dus niet. 


TAROTREADING

Bij een Tarot reading maak ik gebruik van kaarten, ik werk graag met Lenormandkaarten, dit zijn voor mij fijne kaarten om mee te werken met mooie beeltenissen. Met deze kaarten kan ik verschillende leggingen doen waaronder een relatielegging, deze laat goed zien hoe de verhoudingen tussen jou en de ander zijn en hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Je kan alvorens ik de kaarten voor je schud een vraag in gedachten nemen, de kaarten laten dan de uitkomst zien over jouw vraag of onderwerp. De meest uiteenlopende onderwerpen komen vaak aan bod, zoals een verhuizing, promotie, geldzaken etc. De uitkomsten kunnen uiteindelijk net iets anders verlopen, omdat je beschikt over een vrije wil en jij bepaalt welke keuzes je maakt en welke richting je op gaat.


FOTO- en SIERADEN READING

Voor een reading kunnen ook altijd foto's of sieraden meegenomen worden van personen in leven of overleden dierbaren. Ik zal aan de hand van de foto's een gedetailleerd verhaal vertellen over de persoon in kwestie. Soms mag ik van een overleden dierbare dan een mooie boodschap aan je doorgeven. Readings over mensen anders dan over jezelf houd ik heel discreet en ik voer ze uit met het volste respect.

Alle readings sluit ik vaak af met een korte healing, zodat de veelheid aan informatie en ook emoties die naar boven zijn gekomen tijdens de reading rustig en geleidelijk aan hun plek kunnen vinden en makkelijke kunnen worden losgelaten.

Tijdens de reading kunnen er altijd vragen worden gesteld, ook als er bij thuiskomst of naderhand iets niet helemaal duidelijk is, kan je mij daar altijd nog over berichten.

Een reading is vooral een aangelegenheid voor jezelf, dat vooral in het teken staat van vrolijkheid en plezier, waarbij gezellige momenten afgewisseld worden met wat meer serieuzere kwesties. Koffie/thee met iets lekkers zijn aanwezig. 

Alle readings kunnen tevens ook op afstand worden gedaan, er wordt dan een dag en een tijdstip met je afgesproken.

Soms krijg ik vragen over gezondheid, maar ze beantwoorden, doe ik altijd met enige terughoudendheid en ik raad je altijd aan naar uw huisarts/specialist te gaan.