Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

DE KRACHT VAN ENGELEN

 

Engelen zijn mooie liefdevolle onstoffelijke wezens van het licht. Ze zijn volmaakt en onsterfelijk, een pure uiting van liefde. Ze zijn volmaakt en zowel mannelijk, als vrouwelijk. Het woord engel is afkomstig van het Griekse woord 'Angelos', wat boodschapper betekent. Engelen vormen een energetische brug tussen hemel en aarde. Ze zijn als het ware een kanaal tussen onze fysieke wereld en de Bron, het hoogste van het hoogste. Ze zijn voor altijd verbonden met de Hemelse energie en ze fungeren buiten ruimte en tijd. Hierdoor kunnen ze meerdere taken tegelijk verrichten en op meerdere plekken tegelijk zijn, omdat hun ervaring van tijd heel anders is. Ze zijn de transformators van universele goddelijke energie en zetten deze om naar materiële, fysieke energie op aarde. Engelen zijn dienaars van God, maar dienen ook de mensheid. Ze treden op als beschermers van mensen, als boodschappers, waarschuwen en geven inzicht. Ze beschikken over zoveel kennis en die alle aardse wetten te boven gaan. Ze hebben een bepaalde rangorde, waardoor elke engel en aartsengel een eigen taak heeft om ons volledig te kunnen steunen in zowel goede als minder goede tijden. Altijd op een positieve manier, ze oordelen niet, waardoor ze zich alleen inzetten voor goede zaken. Ze richten zich puur op het licht.

Engelen verlichten ons pad, de weg die wij moeten gaan in dit leven. Ze zullen de soms zware last niet van ons overnemen, maar zullen ons leven veraangenamen, prettiger en draaglijker maken en ondersteunen. Engelen zijn niet met het blote oog zichtbaar, dus niet waarneembaar met onze 5 zintuigen. Engelen communiceren rechtstreeks met ons onderbewustzijn. Het zijn ingevingen en waarnemingen die rechtstreeks zijn, zonder tussenkomst van onze hersenen, waardoor de boodschappen puur en zuiver zijn. Er wordt weleens gezegd door mensen, die ternauwernood aan een ongeluk zijn ontkomen, er zat een engeltje op zijn of haar schouder. Als je plotseling wordt overspoeld door een heel intens gevoel van liefde of vreugde, zonder enige aanleiding, je vindt regelmatig veertjes of muntjes op je pad, of je ziet terugkerende reeksen van getallen, dan betekent dit, dat er engelen om je heen zijn en dat ze  je graag willen helpen of iets willen vertellen. Het is een manier van communiceren die anders is dan we gewend zijn. Ons ego vertelt ons vaak, dat het niet waardig is wat we engelen willen vragen, dit is niet zo, we kunnen engelen alles vragen, het hoeven geen ingewikkelde levensvragen te zijn, maar het is wel zo dat de vraag in het verlengde moet liggen van onze levensopdracht, ons levensdoel en dat het een bijdrage levert aan onze groei in bewustzijn.

Wij leven momenteel in het Watermantijdperk, een tijdperk waarin mensen bewuster worden, zich spiritueel meer gaan ontwikkelen en meer open staan voor universele energie, dus ook engelenenergie. Engelen willen ons graag helpen in onze ontwikkeling. Ze helpen ons trillingsniveau te verhogen. Hierdoor verandert en verbetert onze leefwereld. Een hoger trillingsniveau brengt een andere gedachtestroom op gang, wat ons helpt in onze groei en ontwikkeling, doordat je lichaam, ziel en geest weer een worden.