Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

BOARD OF KNOWLEDGE


Board of Knowledge is een perfecte aansluiting op de White Time Healing, echter is het een energievorm en geen vorm van healing. Ik combineer beide vormen  vaak met elkaar, omdat ik heb gemerkt dat het een mooie aanvulling is op de White Time Healing en de energie nog krachtiger werkt. Het ondersteunt en versterkt niet alleen de healing, maar het versnelt ook het healingproces, het brengt mensen veel sneller in balans.

Vaak al een paar sessies voelen mensen zich veel sterker, energieker en krachtiger om weer op een prettige manier het leven van alledag aan te kunnen en ook goed in staat zijn en de energie hebben om het leven te veranderen op een heel positieve manier.

Ik sta soms zelf versteld van de mooie en bijzondere resultaten. Het helpt mensen enorm in hun groeiproces en ontwikkeling. 

Ik geef Board of Knowledge als aanvulling op een White Time Healingsessie, maar ook soms na afloop van een Reading, wanneer mensen erg emotioneel zijn of een extra steuntje in de rug nodig hebben. Het werkt rustgevend en het heeft een positief effect op alle niveaus, vooral mentaal en emotioneel.

De kennis van de Board helpt je beter en sneller in balans te komen, het maakt niet uit waar je staat in je leven, het helpt je emotionele blokkades op te ruimen en stelt je beter in staat om te leren loslaten, de juiste keuzes te maken, omdat je meer afgestemd raakt op je eigen intuïtie.

Ik werk inmiddels met vier tableausets symbolen, waarbij ik aan de hand van je klacht of vraagstelling enkele symbolen aanraak die ik aan je mag doorgeven. 

Board of Knowledge reinigt met name trauma-energie en alle belastende informatie in het energiesysteem. Angst, pijn, stress en allerlei emoties worden verzacht of helemaal verholpen. Het reinigen van trauma’s zuivert de ziel en werkt vooral helend (zie ook het stukje 'wat is trauma'). Verder kunnen met de Board energie koorden verwijderd worden, kunnen er patronen mee doorbroken worden, kan er belastende energie mee verwijderd worden.

Het is ook mogelijk om een volledige Board of Knowledge behandeling te ontvangen, deze behandeling, waarbij ik met de tableausets werk, bestaat uit het volgende:

  • Traumareiniging
  • Een Board of Knowledge sessie
  • Afrondende sessie

Deze volledige behandeling duurt ongeveer een uur inclusief voorgesprek.

TRAUMAREINIGING

Trauma is geen ziekte of aandoening maar een soort verwonding dat in dit leven is ontstaan, maar het kan ook vanuit vorige levens zijn opgeslagen in je systeem. Trauma's werken eigenlijk als een soort kleverige lijm, die nieuwe onprettige ervaringen zal blijven aantrekken.

Met de technieken van Board of Knowledge zal het trauma wat je bij je draagt worden gezuiverd van de angst, pijn en andere belastende emoties. Het trauma zelf blijf bestaan, maar zal je niet meer belasten. Het wordt in plaats daarvan opgeslagen in de tijd, als een herinnering zonder het nadelige effect op jou als persoon of op de voortgang in je leven.

Een Board of Knowledge sessie zal de 'lege' plekken die zijn ontstaan door de reiniging weer opvullen met zachte helende energie, waardoor je geen leeg gevoel zal ervaren na de behandeling.

LIEFDEVOLLE ENERGIE

Een krachtig energieschild krijg je met de Board mee, wat als een warme liefdevolle jas in je energieveld vormt dat je zal omringen.