Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

BOARD OF KNOWLEDGE


Board of Knowledge is een perfecte aanvulling op de White Time Healing. Ik combineer beide vaak met elkaar, omdat ik heb gemerkt dat  de healing energie dan nog krachtiger en op diepere lagen doorwerkt. Het ondersteunt en versterkt niet alleen de healing, maar het versnelt ook het healingproces, waardoor je veel sneller in balans komt.

Na een paar sessies voel je je sterker, energieker en krachtiger om weer op een prettige manier het leven van alledag aan te kunnen en ook goed in staat bent en de energie hebt om de draad weer op te pakken op een heel positieve manier.

Ik sta soms versteld van de mooie en bijzondere resultaten. Het helpt enorm in je groeiproces en ontwikkeling. 

Ik geef Board of Knowledge als aanvulling op een White Time Healingsessie, maar ook soms na afloop van een Reading, als extra steuntje in de rug. Het werkt rustgevend en het heeft een positief effect op alle niveaus, vooral mentaal en emotioneel.

De energie van de Board helpt je beter en sneller in balans te komen, het maakt niet uit waar je staat in je leven, het helpt je emotionele blokkades op te ruimen en stelt je beter in staat om te leren loslaten, de juiste keuzes te maken en meer afgestemd te raken op je eigen intuïtie.

Ik werk inmiddels met vier tableausets met 36 tekens, waarbij ik aan de hand van je klacht of vraagstelling enkele tekens aan je zal doorgeven. 

Board of Knowledge reinigt met name trauma-energie en alle belastende informatie in het energiesysteem. Angst, pijn, stress en allerlei emoties worden verzacht. Het reinigen van trauma zuivert de ziel en werkt vooral helend. Verder kunnen met de Board energie koorden verwijderd worden, kunnen er patronen mee doorbroken worden, kan er belastende energie mee verwijderd worden.

Het is ook mogelijk om een volledige Board of Knowledge behandeling te ontvangen, deze behandeling, waarbij ik met de tableausets werk, bestaat uit het volgende:

  • Traumareiniging
  • Een Board of Knowledge sessie
  • Afrondende sessie

Deze volledige behandeling duurt ongeveer een uur inclusief voorgesprek.

TRAUMAREINIGING

Trauma is een soort verwonding die in dit leven of vanuit vorig levens is ontstaan en is opgeslagen in je systeem. Het werkt eigenlijk als een soort kleverige lijm, dat nieuwe onprettige ervaringen kan blijven aantrekken.

Met de technieken van Board of Knowledge zal het trauma worden gezuiverd van de angst, pijn en andere belastende emoties. Het trauma zelf blijf bestaan, maar zal je niet meer belasten. Het wordt in plaats daarvan opgeslagen in de tijd, als een herinnering zonder het nadelige effect op jou als persoon of op de voortgang in je leven.

Een Board of Knowledge sessie zal de 'lege' plekken die zijn ontstaan door de reiniging weer opvullen met zachte helende energie, waardoor je geen leeg gevoel zal ervaren na de behandeling.

LIEFDEVOLLE ENERGIE

Een krachtig energieschild krijg je met de Board mee, dat voelt als een warme liefdevolle jas die je volledig zal omhullen.