Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

ZEN ENGEL KI


Zen Engel Ki is een inwijding in de energie met die van de engelen, waarbij je over de regenboog wordt ingewijd die je met alle engelen zal verbinden.

Deze regenboog vormt een verbinding met de engelen die beide kanten op kan gaan, waardoor het makkelijker is om in contact te komen met engelen, de regenboog zendt dan informatie naar de engelen. De engelen kunnen ook beter met jou in contact komen, omdat de regenboog dan op ontvangen staat. Bij Zen Engel Ki ontvang je een inwijding uit het hele spectrum van alle engelen uit alle engelenhiërarchieën. Als je eenmaal bent ingewijd over de regenboog van engelen, dan is de toepasbare engelenenergie voor altijd in jouw eigen bewustzijn opgeslagen. Je hebt dan de mogelijkheid om door middel van de regenboog in contact te staan met meerdere engelen, engelgroepen of één voor jou ontwikkeling specifieke engel of aartsengel. Als je na de inwijding werkt met de regenboog, dan werkt deze beide kanten op, als de engelen je een boodschap willen sturen of als jij een vraag hebt of contact wenst. 

Voor engelen is de vrije wil van de mens belangrijk en ze zullen daar altijd rekening mee houden, daarom is het belangrijk ze zelf eerst uit te nodigen in je bestaan, alvorens de engelen je zullen gaan benaderen om een boodschap aan je door te geven. Na de inwijding met Zen Engel Ki zal je veel makkelijker en sneller met de engelen kunnen werken. Je zult de subtiele en fijnstoffelijke engelenenergie veel makkelijker en sneller kunnen herkennen en aanvoelen, door hun liefdevolle aanwezigheid door een tinteling te voelen of een liefdevolle energie die door je heen stroomt. Zeker als je gevoel sterk is ontwikkeld zal je dit zo ervaren. Op deze manier kan je heldervoelend vermogen zich meer en meer gaan ontwikkelen, de mate en snelheid ervan is per persoon verschillend. Vaak gaat het stapsgewijs en gaat het samen op met jouw eigen mate van ontwikkeling. Je zal weten en sneller aanvoelen wanneer de engelen een speciale boodschap voor je hebben en je zal snel doorhebben welke engel je om hulp kan vragen omdat de communicatie met het engelenrijk veel sterker is na de inwijding.

Een inwijding zorgt ervoor dat het trillingsniveau van je fijnstoffelijke energie of je energielichaam wordt verhoogd. Engelen bestaan uit puur licht in verschillende kleuren en hun energie bestaat uit zuiver liefdevolle energie die vele malen hoger is dan de grofstoffelijke energie op aarde. Als je eigen energie hoger gaat resoneren zal de scheiding met hogere energieën meer vervagen en kom je meer in contact te staan met deze hogere energieën, zodat de communicatie ook veel beter zal verlopen. 

Zodra je voor jezelf hebt besloten om meer in contact te willen staan met de hogere energieën en met engelen te willen samenwerken, komen er uiteindelijk steeds meer dingen op je pad of situaties in je leven die aansluiten op deze pure en liefdevolle energie en ook aansluiten bij je liefdevolle verlangen en intenties, omdat je dan al een deur hebt opengezet naar het hemelrijk van de engelen. Het zal zeker in kracht gaan toenemen, zodra jij je er meer voor openstelt en hangt het samen met de mate waarin je jezelf universeel meer dienstbaar gaat opstellen. Om een voorbeeld te geven zullen de engelen je aanmoedigen en helpen om de liefde in jezelf te hervinden en je meer en meer bewust te worden van je eigen kracht, zodat je oude energie makkelijker en sneller los te laten, waardoor je eigen leven veel prettiger en aangenamer wordt. Je wordt een gelukkiger mens en kan uiteindelijk je wensen makkelijker manifesteren in je leven. Engelen helpen je beter je eigen emoties te herkennen, makkelijker los te laten en er zelfs bovenuit te stijgen om meer liefde, vrede en harmonie te manifesteren in je leven, waardoor de wereld om je heen ook zal veranderen. 

Als je graag een inwijding wil ontvangen dan spreken we eerst een datum en tijd af en zal ik de inwijding geven op het afgesproken tijdstip en je vooraf in het kort uitleggen hoe de inwijding in zijn werk zal gaan en hoe je je het beste kunt voorbereiden. 


Een Zen Engel Ki inwijding bedraagt 33 Euro