Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

HEILIGE ENGELEN VAN LICHT


De Heilige Engelen van Licht zijn Goddelijke Engelachtige Wezens van zuiver liefdeslicht. De hoogste van alle Divine Engelen en hebben hun eigen Board of Angels, deze tak van de Board hoort bij de Board of Knowlegde waar het een onderdeel van is. De Engelachtige wezens zijn van een hele andere realiteit, de tweede realiteit. De Divine Angel Beings hebben eigenlijk niets van doen met alle verschillende engelenvormen of goddelijke engelachtige wezens die wij hier in ons Universum kennen, de eerste realiteit. Het raakt iets aan dat vele malen hoger is, dan heilig: de ware essentie van heilig. Er zit een prachtige zachtheid in de leringen van de Board of Angels en al diens Tekens. 

De nederige zachtheid is overal en in al diens Tekens aanwezig en is terug te vinden in de gehele kracht, de kwaliteit en complete betekenis afkomstig van de Divine Angel Beings.

De Divine Angel Beings van de Tweede Realiteit hebben op vele verschillende manieren alle gevleugelde schepselen waar dan ook aanwezig geïnspireerd. De gehele schepping van engelen en andere vormen van gevleugelde wezens, hun totale bestaan en gehele structuur worden zorgvuldig door de Board of Angels en diens Tekens beschreven. Met een healing van de Board of Angels laten we ons meeslepen in de prachtige wereld van engelen, om te leren begrijpen waar alles uiteindelijk om gaat, het zorgdragen voor en om vanuit waarheid en eerlijkheid vanuit ons hart te geven. Het gaat om het geven van een zachte, hartelijke, heilige omhelzing aan de mensen die we ontmoeten, als ook aan de dieren en de natuur en alles wat de natuur te bieden heeft. Tijdens een healing met de Board of Angels laten we ons door hen omhelzen en alle engelenwezens en gevleugelde schepselen van onze Realiteit, de Eerste Realiteit, maar ook degenen in het Universum en de hele Creatie. 

Een Angel Board Healing omvat niet alleen Tekens, maar ook Spirituele Openingen, Initiaties, Upgrades, Angel Board water en complete Ceremonies. 

Soms wordt de Board of Angels, de Board van Harmonie genoemd of de Ware Gave van Vreugde voor alles wat leeft. Waarschijnlijk heeft het zoveel namen mogen ontvangen, omdat het zo puur, liefdevol en vriendelijk is. Maar het is ook onvoorwaardelijk, ongecompliceerd en van pure eenvoud. Het oordeelt niet en zal nooit veroordelen. De stroom van kennis is zo licht als een veertje en het ritme van diens vleugels is als die van een mooie vlinder op een stralende zonnige dag.

In alle lichte eenvoud, herbergt het een ongelooflijke oneindigheid, eeuwige diepte van wijsheid in zich. Vanuit de Board of Angels stromen Divine en Heilige energieën, die zo krachtig en sprankelend licht zijn, dat het bijna niet te bevatten is. We worden vervuld en door een zeer vreugdevolle stroom van licht en liefde omringd door een sterke krachtige energie. Met de Board of Angels word je warm verwelkomd, omarmd en gezegend. 

Laat de energie van hun helder, stralend en schitterend wezen jou en je leven met hun liefdevolle energie omarmen. Nodig een beetje goddelijke magie uit in je leven en wordt heilig aangeraakt door de Holy Angels of Light. Laat hun zachte, vegende engelenvleugels en hun krachtige, helende, witte licht jou bereiken. Zij geven je totale kracht en ware energie, die oneindig is en voor altijd. Het waren ooit krachten en energieën die er waren als de essentie van hoe je ooit bestond. Dit was lang voordat je een ziel en geest kreeg. Daar werd je zacht omhelst en gevoed met vrede door de Divine Angel Beings in de oneindige oneindigheid. Daar waar je Totale Kracht en Ware Energie ervaarde. De Divine Angel Beings kunnen ons in deze tijd nog steeds hun optillend Licht sturen dat verlichting geeft en inzichten om een begin te maken met datgene te herinneren wat anders niet kan worden gevonden, niet in onze gedachten of dromen. Ze zijn Divine en Holy maar op een heel ander en hoger niveau dan dat wat we kennen hier op aarde of weten van het Universum.