Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

COLOURS OF ANGELS


Aartsengelen zijn pure lichtenergie en worden ook wel brug-engelen genoemd, omdat ze vaak als brug fungeren om een verbinding te maken tussen het Goddelijke en het aardse fysieke en de materie, maar ook andersom. Ze dienen niet alleen de mens, maar de hele schepping. Er bestaan zeven grote aartsengelen, die het meest bekend zijn. Ze worden geassocieerd met de zeven stralen van licht, ook wel gekleurde vlammen van licht. Deze kleuren komen overeen met het kleurenspectrum van de regenboog. Elke aartsengel heeft een specifieke kleur en aan hen toegekende specifieke taken. Er bestaan naast de zeven bekende aartsengelen natuurlijk nog andere aartsengelen, met ieder een eigen kleur en werkgebied. Aartsengelen kunnen mensen begeleiden op hun weg naar eenheid, het ervaren van de Goddelijke bron en het kanaliseren van licht en Goddelijke liefde. 

Je kunt op elk moment wanneer je maar wilt met iedere aartsengel apart in contact komen om met hen samen te werken. Ook kun je met alle 7 grote aartsengelen tegelijk in contact treden als je een gevoel hebt dat je meer ondersteuning en hulp in je leven kunt gebruiken. Ook als je door een lastige periode in je leven gaat, waarbij je meer liefde, genezing, rust wilt ontvangen. Periodes in je leven, waarin je je minder zeker voelt, twijfels hebt of meer angst voelt.

Tijdens een inwijding in de Colours of Angels zal je voor altijd in verbinding staan met de 7 aartsengelen stralen van licht en liefde. Met de volgende aartsengelen wordt gewerkt tijdens de inwijding die samen de Colours of Angels vormen.

Aartsengel Jophiël en de gele straal van licht voor wijsheid, inspiratie en reiniging

Aartsengel Uriël en de gouden straal van licht voor rust en vrede

Aartsengel Chamuël en de roze straal van licht voor onvoorwaardelijke liefde

Aartsengel Raphaël en de smaragdgroene straal van licht voor genezing en ontgifting

Aartsengel Michaël en de blauwe straal van licht voor bescherming, kracht en zuivering

Aartsengel Zadkiël en de violette straal van licht voor vrijheid en transformatie

Aartsengel Gabriël en de kristalwitte straal van licht voor hoop, blijdschap en verlichting


Wil je graag een inwijding in de Colours of Angels ontvangen dan kan dit zowel op locatie in mijn praktijk of op afstand. 


De inwijding bedraagt 30 Euro en duurt ongeveer 30-40 minuten