Britt Light Healing
             Healing met hart en ziel 

REVIEWS
Hieronder volgen wat reacties van mensen die al eerder een contact behandeling of een reading hebben ontvangen in mijn praktijk.


"Lieve Britt, ik kom al jaren bij jou in de praktijk. Ik kom voor healingen en inmiddels komen mijn dochter en moeder ook bij je.  Wat hebben de healingen mij goed gedaan en wat ben ik dankbaar hiervoor. Ik merk zoveel verschil bij mijzelf, ik slaap veel beter, ik ben niet meer zo vermoeid en geprikkeld en ook bij mijn dochtertje merk ik dat het steeds beter gaat. Ik blijf terugkomen, omdat het heel fijn voelt, ik heb zoveel rust gevonden en dit is voor iedereen een aanrader. Inmiddels volg ik ook een cursus Orakelkaarten bij je en wat ben ik daar blij mee. Ik heb in de tussentijd heel veel nieuwe dingen ontwikkeld en inzicht gekregen in wat ik nog meer kan.  Dank je wel Britt, liefs Cleo"


"Ik ben in totaal drie keer naar Britt toe geweest voor een reading. De eerste keer was een Tarotreading en ik vond het best spannend. De avond ervoor onrustig geslapen, 'waren het de zenuwen of was mijn energie al met het één en ander bezig?' Met haar open en warme uitstraling ontving zij mij in haar omgeving. Eenmaal binnen voelde ik mij steeds meer op mijn gemak. Onder het genot van een kopje thee vertelde ik kort wat over mijzelf. Nog voor zij de kaarten op tafel legde, kreeg zij al het één en ander door. Ik vond het fijn dat de dingen, die zij doorkreeg, inderdaad een grote rol speelden en hebben gespeeld in mijn leven én de oorzaak zijn voor o.a. (energetische) blokkades. Daarom ben ik een aantal weken later teruggekomen voor een Aura reading. Ik wilde namelijk ook iets aan deze blokkades doen. Gedurende de reading voelde ik mij mentaal en fysiek meer en meer ontspannen en zonder dat ik het kon zien (ik lag met mijn ogen dicht) voelde ik het deel waar zij, met haar energie, de focus op legde warm aan. Een héél apart, maar aangenaam gevoel. Na deze reading/healing bruisde ik van de energie. Ik had het gevoel de wereld weer aan te kunnen. Het ging vanaf die dag langzaamaan ook steeds beter met mij, zowel fysiek als energetisch. Na een paar maanden ben ik nog één keer terug gegaan voor nog een Tarot reading en ook dit keer was het een verhelderende reading. Waar ik wederom veel informatie ontving, waardoor ik ook dit hoofdstuk in mijn leven met een bevredigend gevoel heb kunnen afsluiten en zo weer ruimte heb kunnen creëren voor het volgende" Anne.


"Mijn eerste ervaring is nu alweer van jaren geleden, toen ik op een beurs voor het eerst in contact ben gekomen met Britt. Er waren veel tafeltjes met mensen die allemaal hun gaven aan de bezoekers van de beurs destijds aanboden, maar de liefdevolle uitstraling van Britt kwam bij mij meteen als heel positief 'binnen'. Ik besloot dus om te zien wat ze mij kon vertellen. Ik werd erg geraakt door de inhoud die bij de kaartlezing, die Britt gaf naar voren kwam. Ik ben al die jaren en tot op heden nog steeds bij haar terechtgekomen voor readings (met verscheidene levensvragen) en healings in haar praktijk. De heldere en liefdevolle boodschappen aangestuurd door "de lichtwereld" geven mij de kracht om het leven vervolg te geven met veel inzicht. Onnodig te vermelden dat ik haar hier dan ook heel erg dankbaar voor ben" Tonny 


,