READING

AURAREADING

Bij een aurareading zit ik tegenover je en lees ik als het ware jouw energieveld (je aura en/of chakra's). Hierin ligt alle belangrijke informatie over jou als persoon, ik vertel je wat je op dat moment aan mij laat zien. De informatie die ik lees, kan gaan over jou als persoon en welke richting je op wilt of juist niet. Over je relatie, je werk, je studie, zelfs over een verre reis die je wilt gaan maken. Het kan dus van alles zijn. Als je mij van te voren aan geeft over welk aspect in je leven je meer zou willen weten, dan richt ik mijn aandacht meer op het onderwerp wat jij hebt aangegeven.


TAROTREADING

Bij een Tarot reading maak ik gebruik van kaarten, ik werk graag met Lenormandkaarten, dit zijn voor mij fijne kaarten om mee te werken met mooie beeltenissen. Met deze kaarten kan ik verschillende leggingen doen waaronder een verleden, heden en toekomst legging. Je kan alvorens ik de kaarten voor je schud een vraag in gedachten nemen, de kaarten laten dan de uitkomst zien over jouw vraag of onderwerp. De meest uiteenlopende onderwerpen komen vaak aan bod, zoals een verhuizing, promotie, geldzaken etc.


FOTO- en SIERADEN READING

Voor een reading kunnen ook altijd foto's of sieraden meegenomen worden van personen in leven of overleden dierbaren. Ik zal aan de hand van de foto's een gedetailleerd verhaal vertellen over de persoon. Soms mag ik van een overleden dierbare een mooie boodschap doorgeven. Readings over mensen anders dan over jezelf houd ik graag heel discreet en ik voer ze uit met het volste respect.

Alle readings sluit ik altijd af met een healing, zodat de veelheid aan informatie en ook emoties die naar boven zijn gekomen tijdens de reading rustig en geleidelijk aan hun plek kunnen vinden.

Tijdens de reading kunnen er altijd vragen worden gesteld, ook als er bij thuiskomst of naderhand iets niet helemaal duidelijk is, kan je mij altijd nog berichten hierover.

Een reading is vooral een aangelegenheid voor jezelf, welke vooral in het teken staat van vrolijkheid en plezier, waarbij gezellige momenten afgewisseld worden met wat meer serieuzere kwesties. Koffie/thee met iets lekkers zijn aanwezig. 

Alle readings kunnen tevens ook op afstand worden gedaan, er wordt dan een dag en een tijdstip met je afgesproken.

Soms krijg ik vragen over gezondheid, deze kan ik omdat ik in de gezondheidszorg heb gewerkt wel voor u beantwoorden, maar ik doe dit altijd met enige terughoudendheid en ik raad u altijd aan naar uw huisarts/specialist te gaan.