ENGELEN HEALING

 

Engelen zijn er altijd voor ons waar we ook mogen zijn. Het enige wat we hoeven te doen is om hun hulp vragen. Ze respecteren namelijk onze vrije wil. Zo werkt het ook met Engelen healing, voordat je een healing van de Engelen ontvangt zal je eerst toestemming moeten geven. Door akkoord te gaan met de Engelen healing geef je de Aartsengelen direct toestemming om energetische koorden en andere lagere energieën op te ruimen waar nodig is en te vervangen door hun helende energie. Alleen waar nodig, want voor specifieke zaken met betrekking tot een persoon of in verband met vergeving zullen ze dit nog eens van je vragen voordat ze hulp bieden. Engelen zijn liefdevolle wezens, ze kunnen alleen maar aan jouw hoogste goed en healing werken. Ze staan te popelen om je te ondersteunen en te helpen op elk gebied en tijdens iedere fase in het leven. Een healing door de Engelen zal direct plaatsvinden als je hier om vraagt.

Een Aartsengel heeft het vermogen om je te healen, te leiden en te beschermen. Er zijn verschillende Aartsengelen en elke Aartsengel heeft zijn eigen bijzondere en speciale eigenschappen. Tijdens de healingsessie werk ik met verschillende Aartsengelen die zullen helpen met het verwijderen van blokkades. Er kunnen blokkades zijn op fysiek, emotioneel, mentaal, maar ook op karmisch vlak. Dit kan o.a. de volgende klachten veroorzaken:

Vermoeidheid, slaapproblemen, fobieën, lichamelijke pijn, steeds terugkerende patronen in je leven.

Voordat de healing plaatsvindt zal ik een kort gesprek met je aangaan om helderheid te krijgen over het doel van de healing sessie. Hierna zal ik alvorens de sessie te starten eerst een Engelenlink creëeren om veilig met je de sessie te doorlopen. Ik zal steeds aangeven wat ik doe tijdens de healing. Mijn handen rusten doorgaans op je schouders en af en toe op je kruin. Bij andere technieken zal ik met mijn handen langs je lichaam gaan. Het beste is om zo ontspannen mogelijk te zitten met beide voeten op de grond en de ogen te sluiten.

Tijdens een Engelen healing zal ik de volgende onderwerpen stapsgewijs behandelen:

  • Het verwijderen van hele negatieve en giftige energieën.
  • Het verwijderen van negatieve koorden.
  • Het verwijderen van energetische voorwerpen die fysieke klachten kunnen veroorzaken.
  • Karma balanceren. Karma is alles wat je uitzendt en terugkrijgt net zolang totdat je het begrijpt (levenslessen), maar ook onafgemaakte zaken uit andere levens.
  • Reinigen en balanceren van de chakra's.
  • Aura vullen met helende energie en versterken van het aura. Hierbij wordt de aura met de kleur die op dat moment goed voor je is versterkt. Na de healing zal ik ook iets over deze kleur vertellen.

Aan het einde van de healing krijg je nog een mooie helende energie mee die je zal beschermen.

Na afloop zal ik in het kort de sessie met je evalueren. Ik zal je ook vragen de komende periode wat meer water te drinken. Dit is nodig om alles wat tijdens de sessie losgemaakt wordt aan afvalstoffen dit weer langs een natuurlijk weg door het lichaam te laten afvloeien.