BOARD OF KNOWLEDGE


Board of Knowledge is een perfecte aansluiting op de White Time Healing, echter is het een energievorm en geen vorm van healing. Ik match het vaak samen, omdat ik heb gemerkt dat het een mooie aanvulling is op de White Time Healing. Het ondersteunt en versterkt niet alleen de healing, maar het versnelt ook het healingproces, het brengt mensen sneller op de weg waar ze moeten zijn en naartoe willen.

Vaak al na 1 sessie is de situatie waar iemand zich in bevindt weer glashelder en wordt meteen zelfstandig de draad weer opgepakt en heeft iemand meer richtingsgevoel gekregen. Ik sta soms zelf versteld van de mooie en bijzondere resultaten. Het helpt mensen enorm in hun groeiproces en ontwikkeling. 

Ik geef Board of Knowledge als aanvulling op een White Time Healingsessie, maar ook soms na afloop van een Reading, wanneer mensen erg emotioneel zijn of een extra steuntje in de rug nodig hebben. Het werkt rustgevend en het heeft een positief effect op alle niveaus, vooral fysiek en emotioneel.

De kennis van de Board helpt je weer in balans te brengen, het maakt niet uit waar je staat in je leven, het helpt je weer steviger in je schoenen te staan, je leven beter in te richten en eventuele blokkades op te heffen.

Ik werk met twee tableausets symbolen, waarbij ik aan de hand van je klacht of vraagstelling de symbolen aantik en aan je mag doorgeven. Tijdens deze sessie, die ongeveer 10 minuten duurt zit je op een stoel tegenover mij.

Board of Knowledge reinigt met name trauma-energie en alle belastende informatie in het energiesysteem. Angsten, pijn, stress en andere negatieve emoties worden verzacht of helemaal verholpen. Het reinigen van trauma’s zuivert de ziel en werkt vooral helend (zie ook het stukje 'wat is trauma'). Verder kunnen met de Board energie negatieve koorden verwijderd worden, kunnen er patronen mee doorbroken worden, kan er zware energie en energetisch afval mee verwijderd worden.

Het is ook mogelijk om een volledige Board of Knowledge behandeling te ontvangen, deze behandeling, waarbij ik met beide tableausets werk, bestaat uit het volgende:

  • Traumareiniging
  • Een Board of Knowledge sessie
  • Bescherming

Deze volledige behandeling duurt ongeveer drie kwartier inclusief voorgesprek.

TRAUMAREINIGING

Trauma is geen ziekte of aandoening maar een soort verwonding dat in dit leven is ontstaan, maar het kan ook vanuit vorige levens zijn opgeslagen in je systeem. Trauma's werken eigenlijk als een soort kleverige lijm, die nieuwe negatieve rommel en nieuwe slechte ervaringen zal blijven aantrekken.

Met de technieken van Board of Knowledge zal het trauma wat je bij je draagt worden gezuiverd van de angst, pijn en andere negatieve emoties. Het trauma zelf zal niet verdwijnen. Het wordt in plaats daarvan opgeslagen in de tijd, als een herinnering zonder het negatieve effect op jou als persoon of op de voortgang in je leven.

Een Board of Knowledge sessie zal de 'lege' plekken die zijn ontstaan door de reiniging weer opvullen met zachte helende energie, waardoor je geen leeg gevoel zal ervaren na de behandeling.

BESCHERMING

Een krachtig schild krijg je met de Board als bescherming mee, wat een positief energieveld vormt dat je zal omringen.