ENERGETISCH REINIGEN


Je huis of je zakelijke omgeving energetische laten reinigen door een deskundige is soms noodzakelijk als je last denkt te hebben van (een) entiteit(en).

Entiteiten zijn zielen van overleden personen zonder stoffelijk lichaam, die nu slechts uit onzichtbare energie bestaan. Ze zien ons wel, maar wij hen in de meeste gevallen niet. Meestal hebben gevoelige mensen en kinderen het eerst last van een aanwezigheid in huis. Door de regel geloven mensen in eerste instantie niet dat er een bepaalde energie in hun huis rondhangt, totdat er echt klachten ontstaan. Mensen denken vaak dat ze zich iets inbeelden. Het kan iedereen namelijk overkomen. 

Onze wereld en de astrale wereld lopen door elkaar heen, overal zijn dus overleden zielen, alleen zijn ze voor de meeste mensen niet zichtbaar en hoef je er ook geen last van te hebben. Maar sommige zielen kunnen na hun overlijden het licht niet vinden en blijven als het ware ronddolen op aarde. Ze kunnen angstig, boos of verdrietig zijn, omdat ze niet weten waar ze heen moeten. Ze kunnen niet verder en over naar gene zijde. Sommigen weten niet eens dat ze zijn overleden en denken nog steeds dat ze op aarde leven en doen nog gewoon hun dagelijkse dingen. Ze realiseren zich vaak wel dat er iets niet helemaal klopt, ze leven eigenlijk in een soort schemergebied. Het is voor deze zielen dan prettig om de warmte van de mens op te zoeken in bijvoorbeel een huis of een energieveld (aura). Vaak weten ze niet eens hoe ze hier zomaar terecht zijn gekomen.

Ga niet zelf met allerlei middeltjes aan de slag als er echt iets aan de hand is. Wierook en salie branden kan altijd, maar niet met het doel om wat men noemt negatieve energie het huis uit te jagen, je kan door de regel dan een reactie terug verwachten en het alleen maar erger maken dan het al is. Het zijn levende energieën die zich niet zomaar laten wegjagen. 

Andere oorzaken die de energie in je huis kunnen verstoren zijn:

Auralifters, negatieve plak, aardstralen, opgekropte emoties van bewoners, waardoor er een stapeling van energie ontstaat, zwarte magie (negatieve aarde-energie met), aardmannetjes (deze trekken weer andere energieen aan), vloeken (ook in de familielijn,) vervloekte voorwerpen.

De meest voorkomende klachten, die kunnen wijzen op een aanwezigheid is huis, zijn o.a.:

 • Er hangt in huis of in een bepaalde ruimte een bedrukte sfeer. De lucht kan zwaar aanvoelen, alsof deze weinig zuurstof bevat.
 • Het kan in huis heel koud aanvoelen, terwijl de verwarming aanstaat, het is dan niet warm te stoken. Of het huis voelt juist heel erg warm aan of het lijkt dat de verwarming op zijn hoogst staat. Bepaalde  plekken in huis kunnen heel warm of koud aanvoelen of je voelt een koude wind of tocht, terwijl er geen raam openstaat.
 • Stank ruiken, die ook weer snel verdwenen is, alsof er een vuilnisbak openstaat. Een rotte eierenlucht, rioollucht, brandlucht.
 • Donkere schimmen waarnemen, een aanraking voelen. Het gevoel hebben dat er iemand naar je kijkt, terwijl er niemand anders is. Soms zelf het gevoel dat je geduwt of geknepen wordt. Het gevoel dat er iemand achter je staat. 
 • Krabgeluiden horen, voetstappen horen, geschuifel, klopgeluiden, gelach of gehuil op de achtergrond horen.
 • Voorwerpen die zomaar verdwijnen in huis, voorwerpen die vallen, deuren die open- en dichtslaan. Lampen die knipperen, afvoer die vaak verstopt is. Batterijen, accu's die snel leeglopen, terwijl dat elders niet zo is.
 • Verkoop van het huis gaat zeer moeizaam of kopers blijven weg. 

Problemen die je zelf kan ervaren zijn o.a.:

 • Last van extreme vermoeidheid, niet uit bed kunnen komen, of juist niet in slaap kunnen vallen. Regelmatig wakker worden 's nachts. Wakker worden op vaste tijden in de nacht. Verschijnselen kunnen 's avonds en 's nachts juist verergeren. Nachtmerries hebben. Angsten.
 • Gejaagdheid ervaren, hartkloppingen, beklemmend gevoel op de borst, ook in de maagstreek. 
 • Het plots extreem koud krijgen, de rillingen lopen langs je rug, versteend zijn of het juist heel warm krijgen, zweetuitbraken.
 • Depressiviteit, negatieve gevoelens en allerlei onverklaarbare lichamelijke klachten.
 • Geheugenverlies 
 • Veel tegenslag ervaren, veel pech hebben. Weinig geluk ervaren.


Herken je bovenstaande klachten, neem dan contact me op, ik kan dan al snel uit je verhaal opmaken of je last hebt van een entiteit. Indien mogelijk zal ik dan langs komen voor een huisreiniging.

Voor het reinigen van uw huis werk ik met de Universal White Time technieken en werk ik nauw samen met mijn gidsen en ook met engelen die mij altijd ter zijde staan met het zuiveren van ruimte's en gebieden.